Nenech sebou zametat! na závodě dračích lodích

Zveřejněno 13.6.2015
Největší amatérské závody dračích lodí v ČR. Probouzení draka, rozplavby ve skupinách, finálové jízdy, dětský den s městskou policií. Tradiční soutěž o nejkrásnější dračí příbytek (zázemí), dále velmi oblíbená soutěž o nejkrásnějšího bubeníka a mnoho dalších překvapení. Kapacita 60 posádek, 1260 startujících. A hlavně zábavný vzdělávací program pro děti. Tohle všechno čekalo účastníky akce.

V rámci 4. závodu dračích lodích - STARTCOLOR CUP v Mostě se prezentoval i Mostecký parlament mládeže ve spolupráci s projektem Nenech sebou zametat!, který je realizován občanským sdružením Change it!

Největší amatérské závody dračích lodí v ČR, jejichž součástí je probouzení draka, rozplavby ve skupinách, finálové jízdy, dětský den s městskou policií a také s Mosteckým parlamentem mládeže. V rámci akce proběhla také tradiční soutěž o nejkrásnější dračí příbytek (zázemí), dále velmi oblíbená soutěž o nejkrásnějšího bubeníka a mnoho dalších překvapení. Účastnilo se celkem 60 posádek s 1260 startujícími.

Mostecký parlament si připravil zábavnou vzdělávací aktivitu zaměřenou na prevenci šikany, kyberšikany a také na zvýšení informovanosti o dětských právech. Součástí byly také zábavné aktivity jako hod obručí na sloní nos. Zvláštní poděkování patří Martinovi Borkovi a Sáře Kroščenové, kteří celou akci připravili.

Fotogalerie