Nabídka účasti na mezinárodním projektu v Berlíně

Zveřejněno 9.3.2015
Projekt City Bound Berlín je určen pro mládež ve věku 13 - 17 let, začíná 28. 3. a končí 4. 4. 2015.

Projekt je česko-německou výměnou mládeže, kterou pořádáme společně s našimi německými partnery, a která se bude konat v Berlíně. Je primárně zaměřen na účastníky z výše uvedené věkové skupiny, kdy účelem projektu je poznávání Berlína a německé kultury skrze aktivity neformálního vzdělávání.

K naplňování projektu jsou užívány metody zážitkové pedagogiky, což znamená, že se účastníci mohou těšit na teambuildingové aktivity, skupinové hry a outdoorové aktivity jako městské hry v centru Berlína, či aktivity v lesoparku Grunewald, v jehož centru se nachází skautské středisko, kde budou účastníci ubytováni.

Aktivity budou vedeny primárně v anglickém jazyce, některé aktivity jako teambuildingové hry budou však také vedeny v jazyce německém. Perfektní znalost obou jazyků není vyžadována. Pro zájemce, kteří by se rádi zúčastnili, avšak mají obavy z toho, že nemají dostatečné jazykové schopnosti máme informaci, že se skutečně nemají čeho bát. Po dobu celého programu budou totiž přítomni dva vedoucí, kteří ovládají oba jazyky a mohou tedy účastníkům pomáhat.

Více informací naleznete na webových stránkách.